Car Gods Keramisk Vax 0,5 L, Universal

Car Gods Keramisk Vax 0,5 L, Universal
Kategorier: Elbil, Tillbehör
Brand: Skruvat
289 SEK
Mer Info!

Åkalla Kratos, Gud av styrka och uthållighet, rustad med keramiskt vax. Den speciellt framtagna keramiska ytbeläggningen stoltserar med en avancerad hybrid-teknologi innehållandes SiO2 och vax, vilket bidrar till en överlägsen finish med doft av körsbär. Detta Hybrid-system skapar en skyddande barriär mellan din bils lack och naturens element, vilket gör det lättare att tvätta av smuts och andra avlagringar.
Denna behandling ger lacken en intensivt vattenavvisande effekt, fylligare färgpigment, en djupt glänsande finish och en silkeslen känsla.
För användning på vanlig lack, fälgar, gummi- och plastdetaljer. Helt enkelt ett ultimat allround-skydd till din bil.
Bruksanvisning:
1. Försäkra dig om att alla ytor tvättats och torkats noggrant före applicering.
2. Skaka flaskan väl före användning.
3. Arbeta på en panel i taget. Applicera Ceramic Hybrid SiO2 sparsamt, arbeta i en cirkulär, överlappande rörelse med mikrofiberduk eller vaxapplikator.
4. Polera till en hög glans med en ren och torr mikrofiberduk. Låt inte produkten torka.
5. Tillåt produkten att härda i minst 2 timmar.
För bäst resultat rekommenderar vi att man tillåter produkten att härda i 2 timmar, tvättar och torkar bilen, för att sedan applicera ett andra lager av Ceramic Hybrid SiO2.
Notera: Säkerställ att produkten inte torkar på ytan. Använd inte på vindruta eller matt lack. Oavsiktligt spill kan lätt avlägsnas med trasa och vatten.
Förvara behållaren i upprätt läge och säkra under transport.

Specifikationer: Originalleverantör: Car Gods